20.08.2019

  • Σοτάρουμε το κρέας μας στο ελαιόλαδο κι όταν ασπρίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

11/08/19 10:51

Χοιρινό με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και κρασάκι

Σοτάρουμε το κρέας μας στο ελαιόλαδο κι όταν ασπρίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Όταν το κρεμμύδι μας μελώσει σβήνουμε με το κρασί.Αφού εξατμισθεί κοσκινίζουμε πάνω από το φαγητό μας το αλεύρι κι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κόλιανδρο, αλατοπιπερώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook