16.10.2019

  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι καισοτάρουμετα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές.

  • Σβήνουμεμε κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, τα κρεμμυδάκια, τη ντομάτα, τοζωμό, τη ρίγανη, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι.

  • Μόλις πάρειβράσητο φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και κλείνουμε το καπάκι.

05/08/19 23:41

Χοιρινό με κρεμμυδάκια στιφάδο

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σοταριστεί. Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, τα κρεμμυδάκια, τη...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook