23.10.2019

  • Ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού μέσα και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

  • Μόλις είναι έτοιμο το κρέας, το μεταφέρουμε σε μία γάστρα, και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.

  • Στο ίδιο τηγάνι, σε 2-3 κ.σ.ελαιόλαδο, σοτάρουμε, για 2-3 λεπτά, τα κρεμμύδια, τα πράσα, τα καρότα και το σκόρδο μέχρι να καραμελώσουν.

  • Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και ανακατεύουμε καλά, για 1-2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί.

16/07/19 17:06

Χοιρινό FOODSVER με δαμάσκηνα στη γάστρα

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160οC στον αέρα. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια το χοιρινό κρέας Foodsaver, Κόβουμε σε ροδέλες  τα κρεμμύδια, τα πράσα, τα καρότα και το σκόρδο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook