19.08.2019

  • Χτυπάμε στο μούλτι τημουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το ξύσμα, μπόλικο πιπέρι, τους κύβους λαχανικών και αφήνουμε στην άκρη.

  • Στον πάγκο εργασίας μας απλώνουμε το μπούτι από την κακή πλευρά.

  • Κόβουμε στημέση (το ανοίγουμε) όχι μέχρι το τέρμα σαν να θέλουμε να σχηματίσουμε έναν φάκελο.

  • Ρίχνουμε τημαρινάδα μέσα στητσέπη που σχηματίσαμε και φροντίζουμε να πάει παντού.

03/05/19 12:08

Χοιρινό μπούτι στον φούρνο

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Χτυπάμε στο μούλτι τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το ξύσμα, μπόλικο πιπέρι, τους κύβους λαχανικών και αφήνουμε στην άκρη. Στον πάγκο εργασίας μας απλώνουμε το μπούτι από την «κακή» πλευρά. Κόβουμε στη μέση...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook