20.11.2019

  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε τα υλικά μας για 15 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.

  • Αν θέλουμε να γίνει πιο νερουλό προσθέτουμε λίγο επιπλέον γάλα.

05/11/19 09:41

Χυλός βρώμης

Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε τα υλικά μας για 15 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Αν θέλουμε να γίνει πιο «νερουλό» προσθέτουμε  λίγο επιπλέον γάλα. Σερβίρουμε με γάλα, μπανάνα, μέλι, κανέλα και καρύδια.

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook