20.10.2019

  • Καθαρίζουμε τα μήλα μας και τα κόβουμε σε κυβάκια.Ταζεσταίνουμε μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά.

  • Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 περίπου λεπτά, μέχρις ότου μαλακώσουνκαι απορροφήσουν τα υγρά τους.

  • Χτυπάμε στο μίξερ, σε μεσαία ένταση, το τυρί κρέμακαι μόλις αφρατέψεις προσθέτουμε σιγά σιγά τα αβγά.

  • Ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά κι όταν κρυώσει την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον ένα δίωρο πριν σερβίρουμε.Ταιριάζειμε κρέμα σαντιγί και παγωτό.

05/09/19 08:52

Cheesecake μήλου με σιρόπι καραμέλας

Θρυμματιζουμε όλα τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε το 1/3 των μπισκότων σε ένα μπολ μαζί με την κανέλα. Στα υπόλοιπα προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο κι ανακατεύουμε καλά. Με το μείγμα αυτό στρώνουμε τη βάση στο ταψί μας. Καθαρίζουμε τα μήλα μας και τα κόβουμε σε κυβάκια. Τα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook