26.05.2019

  • Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν σκόνη, καλό θα είναι να υπάρχουν και κάποια μικρά κομμάτια.

  • Προσθέτουμε την άχνη και το ξύσμα λεμονιού και χτυπάμε για λίγο ακόμα.

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αποσπώμενη βάση (διαμέτρου 23 εκατοστών) , ενώ πιέζουμε όλη την επιφάνεια με τον πάτο ενός ποτηριού για να ισιώσει.

  • Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο, κομμάτι-κομμάτι (με προσοχή γιατί μπορεί να φουσκώσει ξαφνικά),ανακατεύοντας συνεχώς.

11/04/19 11:23

Cheesecake με ανθότυρο και αλμυρή σάλτσα μελιού

Θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα. Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν σκόνη, καλό θα είναι να υπάρχουν και κάποια μικρά κομμάτια. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αποσπώμενη...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook