28.05.2020

  • Ο Χαρίρι είπε ότι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό που χαρακτήρισε νέα επιθετικότητα.

  • Το Ισραήλ θεωρεί τη Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, μεγάλη απειλή και ανησυχεί για την αυξανόμενη επιρροή της Τεχεράνης στη Συρία, όπου προσφέρει στρατιωτική βοήθεια στη Δαμασκό.

  • Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει έντονη παρουσία αεροσκαφών στον εναέριο χώρο πάνω από την πρωτεύουσα και τα προάστιά της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του.

  • Λίγο πριν, το λιβανέζικο, σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ είχε ανακοινώσει ότι από την έκρηξη ενός εκ των δύο ισραηλινών drones υπέστη υλικές ζημιές ένα κέντρο μέσων ενημέρωσης του κινήματος.

25/08/19 15:34

Χαρίρι:Επίθεση κατά του Λιβάνου η πτώση των ισραηλινών drones

Ο Χαρίρι είπε ότι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό που χαρακτήρισε "νέα επιθετικότητα". Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει έντονη παρουσία αεροσκαφών στον εναέριο χώρο πάνω από την πρωτεύουσα...

rikNews ·

Χαρίρι:Επίθεση κατά του Λιβάνου η πτώση των ισραηλινών drones

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook