31.05.2020

  • Πρόκειται για το ίδιο καταστροφικό σενάριο, το οποίο διέρρευσε στις αρχές Αυγούστου από τους Times του Λονδίνου, αλλά τότε η κυβέρνηση απέρριπτε και κατηγορούσε για τη διαρροή δυσαρεστημένους πρώην υπουργούς.

  • Αυτές οι εικόνες χάους αποτυπώνονται σε επίσημο έγγραφο το οποίο υποχρεώθηκε να δώσει στη δημοσιότητα χθες η βρετανική κυβέρνηση έπειτα από ψηφοφορία στην αρχή της εβδομάδας.

  • Ο αρμόδιος για το συντονισμό αντιμετώπισης του Brexit υπουργός Μάικλ Γκόουβ είπε ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί ανανεωμένη ανάλυση που θα αποτυπώνει μία καλύτερη εικόνα λόγω της αυξημένης προετοιμασίας από την κυβέρνηση Τζόνσον.

  • Οι Εργατικοί τονίζουν ότι το έγγραφο αποδεικνύει τους μεγάλους κινδύνους της πολιτικής του Μπόρις Τζόνσον, καλώντας τον να παραδεχθεί στον βρετανικό λαό ότι δεν υπήρξε ειλικρινής για τις συνέπειες ενός Brexit χωρίς συμφωνία.

12/09/19 12:49

Χάος αναμένεται να προκαλέσει ένα άτακτο Brexit

Αυτές οι εικόνες χάους αποτυπώνονται σε επίσημο έγγραφο το οποίο υποχρεώθηκε να δώσει στη δημοσιότητα χθες η βρετανική κυβέρνηση έπειτα από ψηφοφορία στην αρχή της εβδομάδας. Πρόκειται για το ίδιο καταστροφικό σενάριο, το οποίο διέρρευσε στις αρχές Αυγούστου από τους «Times»...

rikNews ·

Χάος αναμένεται να προκαλέσει ένα άτακτο Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook