21.11.2019

  • Δύο ώρες πριν ξεκινήσουμε, αφήνουμε το χωριάτικο φύλλονα ξεπαγώσει για δύο ώρεςπερίπου σε θερμοκρασία δωματίουμέσα στη συσκευασία του ώστε να διατηρήσει την υγρασία του.

  • Προσθέτουμε το ταχίνι, το μέλι, την κανέλα, τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά σε πηχτή γέμιση.

  • Απλώνουμε ομοιόμορφα την υπόλοιπη γέμιση και καλύπτουμε με τα 2 τελευταία φύλλα, λαδώνοντας το καθένα.

  • Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.

04/04/19 15:14

Χαλβαδόπιτα με φύλλο

Δύο ώρες πριν ξεκινήσουμε, αφήνουμε το χωριάτικο φύλλο να ξεπαγώσει για δύο ώρες περίπου σε θερμοκρασία δωματίου  μέσα στη συσκευασία του ώστε να διατηρήσει την υγρασία του. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε μπολ θρυμματίζουμε το χαλβά. Προσθέτουμε το ταχίνι, το μέλι, την κανέλα,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook