15.07.2020

  • Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και απλώνουμε σε ταψί τη μία φέτα δίπλα στην άλλη.

  • (Εάν θέλουμε μπορούμε να ζητήσουμε από τις ψαραγορές μας Blue Island το καλαμάρι μας να τεμαχιστεί όπως ακριβώς το θέλουμε για τις ανάγκες της συνταγής).

  • Ραντίζουμε με 2 κ.σ.ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές οι φέτες.

  • Για την πέστο: Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο με το σκόρδο.

06/12/19 15:53

Μπρουσκέτες με καλαμάρι Blue Island και πέστο

Προμηθευόμαστε τα καλαμάρια καθαρισμένα από την ψαραγορά μας Blue Island. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και απλώνουμε σε ταψί τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για 4-5...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook