19.02.2020

  • Θα πρέπει να ενταχθούμε στην ομάδα τώρα, είναι πολύ σαφές, δήλωσε στο Reuters ο αρχηγός του Κόμματος του Brexit Party, ο Φάρατζ.

  • Έπειτα από αλεπάλληλες καθυστερήσεις στο Brexit ο Φάρατζ δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου, την προθεσμία δηλαδή που έχει το βρετανικό κοινοβούλιο για να καταλήξει σε συμφωνία.

  • Ως ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) άσκησε τόσο μεγάλη πίεση στους Τόρις ώστε το 2013 ο τότε πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

  • Υπάρχει ένα μήνυμα εδώ, οι Εργατικοί και οι Συντηρητικοί πρέπει να πάρουν ένα μεγάλο μάθημα απόψε παρότι δεν νομίζω ότι θα το πάρουν, δήλωσε χθες ο Φάρατζ ακολουθώντας τη συνηθισμένη τακτική του.

27/05/19 15:08

Brexit: Ρόλο στις συνομιλίες απαιτεί ο Νάιτζελ Φάρατζ

Την ώρα που οι Τόρις προετοιμάζονται να εκλέξουν τον νέο τους ηγέτη ο Φάρατζ προειδοποίησε τον επόμενο πρωθυπουργό ζητώντας να έχει λόγο στην μεγαλύτερη απόφαση που καλείται να λάβει η χώρα μετά τον 'Β Παγκόσμιο Πόλεμο. "Θα πρέπει να ενταχθούμε στην ομάδα τώρα, είναι πολύ...

rikNews ·

Brexit: Ρόλο στις συνομιλίες απαιτεί ο Νάιτζελ Φάρατζ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook