23.01.2020

  • Υπάρχει ένας δρόμος για πιθανή συμφωνία, αλλά επίσης μένουν πολλά θέματα προς επίλυσιν, ιδιαίτερα ως προς τον μηχανισμό έγκρισης (της Βόρειας Ιρλανδίας) και επίσης ορισμένα θέματα τελωνείων και ΦΠΑ, δήλωσε ο ιρλανδός πρωθυπουργός.

  • Σημαντικά θέματα προς διευθέτησιν πριν από την επίτευξη συμφωνίας για το Brexit, προειδοποίησε ο επικεφαλής ευρωπαίος διαπραγματευτής Μισέλ Μπαρνιέ, σύμφωνα με δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

  • Ο Μισέλ Μπαρνιέ ενημέρωσε σήμερα το πρωί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις τεχνικές συνομιλίες που συνεχίσθηκαν μέχρι αργά την νύκτα και οι οποίες συνεχίζονται δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

  • Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στο Λονδίνο, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει πρόοδος, αλλά μένει δουλειά να γίνει.

16/10/19 17:45

Brexit: Οι συνομιλίες για το διαζύγιο έχουν «κολλήσει»

Η διαφωνία αφορά μία μελλοντική εμπορική συμφωνία και την απορριπτική θέση του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος της Βόρειας Ιρλανδίας για τις τελωνειακές ρυθμίσεις οι οποίες συμφωνήθηκαν προσωρινά μεταξύ των διαπραγματευτών των δύο πλευρών σχετικά με τα ιρλανδικά σύνορα. Υπάρχουν...

rikNews ·

Brexit: Οι συνομιλίες για το διαζύγιο έχουν «κολλήσει»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook