08.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, πιστεύεται ότι οι 38 ενήλικες και ο ένας ανήλικος πάγωσαν μέχρι θανάτου στο κοντέινερ, το οποίο χρησιμοποιείτο ως ψυγείο.

  • Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το τρέιλερ φορτηγού με το κοντέινερ ξεκίνησε από το βελγικό λιμάνι του Ζεεμπρούγκε και μέσω του Τάμεση έφτασε στην περιοχή Πέρφλιτ της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

  • Πληροφορίες που μετέδωσε το ITV αναφέρουν ότι πρόκειται στο σύνολό τους για Κινέζους υπηκόους.

  • Πιστεύεται ότι οι 39 άνθρωποι έμειναν σε θερμοκρασία 25 βαθμών Κελσίου υπό το μηδέν για περισσότερες από δεκαπέντε ώρες.

24/10/19 14:05

Bρετανία:Εντατικές έρευνες για τα 39 θύματα στο φορτηγό όχημα

Οι αρχές εργάζονται για την ταυτοποίηση των θυμάτων. Πληροφορίες που μετέδωσε το ITV αναφέρουν ότι πρόκειται στο σύνολό τους για Κινέζους υπηκόους. Δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο το τηλεφώνημα που έγινε αρχικά στην υπηρεσία ασθενοφόρων με το οποίο ειδοποιήθηκαν οι αρχές...

rikNews ·

Bρετανία:Εντατικές έρευνες για τα 39 θύματα στο φορτηγό όχημα

rikNews

Φαίνεται να πάγωσαν μέχρι θανάτου οι 39 στο κοντέινερ

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, πιστεύεται ότι οι 38 ενήλικες και ο ένας ανήλικος πάγωσαν μέχρι θανάτου στο κοντέινερ, το οποίο χρησιμοποιείτο ως ψυγείο. Πιστεύεται ότι οι 39 άνθρωποι έμειναν σε θερμοκρασία 25 βαθμών Κελσίου υπό το μηδέν για περισσότερες από δεκαπέντε ώρες. Στο...

rikNews ·

Φαίνεται να πάγωσαν μέχρι θανάτου οι 39 στο κοντέινερ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook