13.11.2019

  • Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να ψηθεί για περίπου 1-2 λεπτά.

  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.

  • Μόλις είναι έτοιμη, αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αδειάζουμε μέσα το αυγό, την πάπρικα, τα τυρί, το ζαμπόν, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη, καλύπτοντας με μία μεμβράνη μέχρι να κρυώσει.

  • Ύστερα, απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας ένα φύλλο κρούστας με την μικρή πλευρά να κοιτά προς το μέρος μας.

11/09/19 17:27

Μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί

Τοποθετούμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να ψηθεί για περίπου 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε σιγά-σιγά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook