20.10.2019

  • Την Πέμπτη, τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αυτή την περιοχή, και άλλοι 17 την προηγουμένη, σε επιδρομές που η ίδια ΜΚΟ, η οποία διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στην εμπόλεμη Συρία, απέδωσε στο καθεστώς.

  • Κατά τις πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα αεροπορικά πλήγματα που έγιναν χθες στην επαρχία Ιντλίμπ είχαν επίσης αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι είκοσι άμαχοι, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

  • Την Τρίτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες τη Ρωσία και την Τουρκία να σταθεροποιήσουν την κατάσταση χωρίς καθυστέρηση και κατήγγειλε ότι ο άμαχος πληθυσμός πληρώνει ένα φρικιαστικό τίμημα.

  • Πάνω από 23 ιατρικά κέντρα έχουν χτυπηθεί και περίπου 330.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

23/06/19 10:57

Boμβαρδισμοί στην Ιντλίμπ: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Την Πέμπτη, τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αυτή την περιοχή, και άλλοι 17 την προηγουμένη, σε επιδρομές που η ίδια ΜΚΟ, η οποία διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στην εμπόλεμη Συρία, απέδωσε στο καθεστώς. Κατά τις πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,...

rikNews ·

Boμβαρδισμοί στην Ιντλίμπ: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook