15.09.2019

  • Για τα μπισκοτένια τσουρεκάκια, κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.

  • Χτυπάμε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ με το σύρμα για 5΄-6΄, να αφρατέψει.

  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη βροχηδόν και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να κρεμώσει καλά το μείγμα, για 6΄-7΄ επιπλέον.

  • Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το ξύσμα, τη βανίλια, τη μαστίχα και το αλάτι.

24/04/19 11:41

Μπισκοτένια τσουρεκάκια (λαμπροκούλουρα)

Για τα μπισκοτένια τσουρεκάκια, κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ με το σύρμα για 5΄-6΄, να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη βροχηδόν και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να κρεμώσει καλά το μείγμα, για 6΄-7΄ επιπλέον....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook