20.11.2019

  • Μουλιάζουμε τα λουβιά μας για 5 ώρες περίπου κι ακολούθως τα βράζουμε σε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά περίπου.

  • Κόβουμε τα κρεμμύδια μας σε καρέ και τα σωτάρουμε στο μισό μας λάδι μέχρις ότου καραμελώσουν.

  • Πολτοποιούμε τα λουβιά μας και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα μπαχαρικά, τις λιαστές ντομάτες τις οποίες έχουμε ψιλοκόψει και το λάδι.

  • Προσθέτουμε στο μείγμα μας τη βρώμη MORNFLAKE -την οποία έχουμε αλέσει- κι ανακατεύουμε απαλά.

18/10/19 13:29

Μπιφτέκια με λουβιά και βρώμη

Μουλιάζουμε τα λουβιά μας για 5 ώρες περίπου κι ακολούθως τα βράζουμε σε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά περίπου. Κόβουμε τα κρεμμύδια μας σε καρέ και τα σωτάρουμε στο μισό μας λάδι μέχρις ότου καραμελώσουν. Ακολούθως προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Πολτοποιούμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook