16.12.2019

  • Ξεπλένουμε την κινόα μας και τρίβουμετους σπόρους με το χέρι, ώστε να φύγει η πικρή γεύση της φλούδας.

  • Βράζουμε νερό και ρίχνουμε μέσα τηνγλυκοπατάτα μας την οποία έχουμε κόψει σε κυβάκια.Αφήνουμεστην φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει,Ακολούθως μεταφέρουμε την γλυκοπατάτα σε ένα μπολ και την λιώνουμε με το πιρούνι.

  • Προσθέτουμε στην γλυκοπατάτα και την κινόα κι ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τα ψίχουλα, το σκόρδο, τη σάλτσα μπάρμπεκιου, το κύμινο και το αλάτι.

  • Ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά μας καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.

19/11/19 14:40

Μπιφτέκια με κινόα και γλυκοπατάτα

Ξεπλένουμε την κινόα μας και τρίβουμε τους σπόρους με το χέρι, ώστε να φύγει η πικρή γεύση της φλούδας. Στραγγίζουμε και τοποθετούμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 περίπου λεπτά. Απομακρύνουμε απ' την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook