22.01.2021

  • Αυθεντικό Λονδρέζικο Το Beefeater είναι το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου και αυτό του δίνει τον αυθεντικό, Λονδρέζικο χαρακτήρα του.

  • Το πρώτο Beefeater παράχθηκε στο Chelsea, ωστόσο, η άμεση δημοτικότητά του οδήγησε στην ανάγκη για μεγαλύτερη παραγωγή με αποτέλεσμα τη μεταστέγαση του στο αποστακτήριο Montford Place στην περιοχή Kensington.

  • Στην κατεύθυνση αυτή βοήθησε ουσιαστικά και ο ερχομός του Master Distiller, Desmond Payne, που έφερε μαζί τον ιδανικό συνδυασμό ταλέντου και νέων ιδεών για την εξέλιξη του Beefeater gin.

  • Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Beefeater Gin, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο,είναι η Tempo Beverages Cyprus.

16/09/20 02:06

Beefeater - Ο trendsetter στον απολαυστικό κόσμο του gin

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus Χωρίς καμία αμφιβολία, οι περισσότερες «εμφανίσεις» του gin έχουν γίνει στο Λονδίνο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του κόσμου που θέτει και ορίζει τα trends εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Στο Λονδίνο,...

Reporter ·

Beefeater - Ο trendsetter στον απολαυστικό κόσμο του gin

Reporter

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook