28.09.2020

  • Στραγγίζουμε τα μπαρμπούνια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε τμηματικά, γυρίζοντάς τα μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.

  • Τα βάζουμε σε μια λεκάνη, τα ραντίζουμε με το χυμό του λεμονιού, το 1/4 φλ.από το κρασί και τα αλατίζουμε.

  • Ταυτόχρονα, σε ένα άλλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές με τα ντοματίνια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν.

  • Τα ανακατεύουμε να πιάσουν καλά παντού και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.

10/01/20 12:02

Μπαρμπούνια Blue Island με πιπεριές

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island τα μπαρμπούνια μας να καθαριστούν. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τα μπαρμπούνια. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη, τα ραντίζουμε με το χυμό του λεμονιού, το 1/4 φλ. από το κρασί και τα αλατίζουμε. Τα ανακατεύουμε να πιάσουν καλά παντού και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook