17.09.2019

  • Βάζουμε το ξύδι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει τελείως η σάλτσα Όταν είναι έτοιμη, αδειάζουμε τη σάλτσα στο multi και χτυπάμε μέχρι να γίνει λεία.

30/08/19 12:05

Barbecue sauce

Bάζουμε ένα βαθύ τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσει και προσθέτουμε το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει καραμέλα. Βάζουμε το ξύδι και μαγειρεύουμε για...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook