26.08.2019

  • Τις πασπαλίζουμε με αλάτι, τις περιχύνουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 1 ώρα στον ήλιο(στο μπαλκόνι ή στον κήπο) σκεπάζοντας τες με ένα τούλι.

  • Αφήνουμε να πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 15-20 λεπτά, με το καπάκι ανοιχτό.

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε την μισή ποσότητα ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 4-5 λεπτά, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.

  • Σε αυτή την περίπτωση προσθέτουμε τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο, με το που τις βγάλουμε από τον φούρνο.

09/06/19 13:33

Μπάμιες λαδερές της γιαγιάς

Πλένουμε τις μπάμιες, τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Τις πασπαλίζουμε με αλάτι, τις περιχύνουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 1 ώρα στον ήλιο (στο μπαλκόνι ή στον κήπο) σκεπάζοντας τες με ένα τούλι. Έπειτα τις μαγειρεύουμε. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook