25.01.2021

  • Επιστολή προς καθένα από τα 30 εκατομμύρια νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου έχει στείλει ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ακολουθούμε τους κανόνες περιορισμού μετακινήσεων ώστε να καταπολεμηθεί ο νέος κορωνοϊός.

  • Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν το Σάββατο, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει φτάσει τα 17.089 και ο αριθμός των θανάτων τους 1.019.

  • Ο πρώην Πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ δήλωσε στο Sky News ότι στην πραγματικότητακαθένας από τους πολίτες της χώρας θα έπρεπε να υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση από δύο ή τρεις φορές.

  • Ο Βρετανός Πρωθυπουργός προσθέτει ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν καλυτερεύσουν, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι η Κυβέρνηση κάνει τις σωστές προετοιμασίες.

29/03/20 13:43

Μπ. Τζονσον: Με προσωπικές επιστολές καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν τους κανόνες

Επιστολή προς καθένα από τα 30 εκατομμύρια νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου έχει στείλει ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να ακολουθούμε τους κανόνες» περιορισμού μετακινήσεων ώστε να καταπολεμηθεί ο νέος κορωνοϊός. Ο κ. Τζόνσον κάνει λόγο για...

rikNews ·

Μπ. Τζονσον: Με προσωπικές επιστολές καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν τους κανόνες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook