20.01.2020

  • Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο καθηγητής και διευθυντής του νέου εργαστηρίου Εφαρμοσμένες Επιστήμες Ελεύθερου Χρόνου: Φύση, Σπορ, Τέχνες του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χαρίλαος Κουθούρης.

  • Το νέο εργαστήριο εξυπηρετεί ερευνητικές, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές ανάγκες σχετικά με τις Επιστήμες και Θεωρίες του Ενεργού Ελεύθερου Χρόνου.

  • Πιστεύουμε ότι με παροχή προγραμμάτων ανάλογης φιλοσοφίας και πρακτικές, θα αναπτυχθεί στους πολίτες διάθεση κι ευκαιρία για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, καλλιεργώντας σώμα, νου και πνεύμα μέσα από συνδυαστικά μοντέλα τέχνης, πολιτισμού, αθλητισμού.

  • Γιατί φαίνεται πως οι δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου αποτελούν ευκαιρία και μέσο για την ατομική ανάπτυξη, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, προσθέτει ο καθηγητής.

05/08/19 11:40

Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με επιστημονικό τρόπο

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο καθηγητής και διευθυντής του νέου εργαστηρίου «Εφαρμοσμένες Επιστήμες Ελεύθερου Χρόνου: Φύση, Σπορ, Τέχνες» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χαρίλαος...

rikNews ·

Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με επιστημονικό τρόπο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook