23.01.2020

  • Για τις αυγόφετες Σε ένα μπολ προσθέτουμε γάλα, αυγά, αλάτι, μπέικιν πάουντερ, εκχύλισμα βανίλιας, καστανή ζάχαρη, ξύσμα πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

  • Μεταφέρουμε σε βαθύ τηγάνιμε σπορέλαιο και ψήνουμε τις αυγόφετες σε δόσεις για 4-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά από όλες τις πλευρές για να πάρουν χρώμα.

  • Όταν είναι έτοιμες τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί, στρωμένο με απορροφητικό χαρτί.

  • Τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα του μπολ και τα μουλιάζουμε ελαφρώς.

30/11/19 01:16

Αυγοφέτες

Για τις αυγόφετες Σε ένα μπολ προσθέτουμε γάλα, αυγά, αλάτι, μπέικιν πάουντερ, εκχύλισμα βανίλιας, καστανή ζάχαρη, ξύσμα πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Κόβουμε το ψωμί σε χοντρά και ανομοιόμορφα κομμάτια. Τα ρίχνουμε μέσα στο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook