24.02.2020

  • Εκτέλεση για τη σάλτσα: Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι, τον αστεροειδή γλυκάνισο και τα καραμελώνουμε πολύ καλά για περίπου 3-4 λεπτά.

  • Έπειτα, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί.

  • Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε σιγά-σιγά το βούτυρο ανακατεύοντας συνέχεια με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λιώσει πλήρως και να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.

  • Μόλις είναι έτοιμη, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και τη σουρώνουμε.

18/01/20 11:20

Αυγό ποσέ και σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια

Εκτέλεση για τη σάλτσα: Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι, τον αστεροειδή γλυκάνισο και τα καραμελώνουμε πολύ καλά για περίπου 3-4 λεπτά. Έπειτα, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook