20.11.2019

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό ζεματάτε για 10 λεπτά τις φουντίτσες από τα μπροκολάκια.

  • Σβήνετε με το λευκό κρασί, αφήνετε να πάρει βράση και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να απορροφηθεί όλη η σάλτσα του τηγανιού.

  • Ρίχνετε μέσα το μοσχοκάρυδο, σπάτε ένα αβγό και ανακατεύετε γρήγορα για να απορροφηθεί και τέλος ρίχνετε το κασέρι.

  • Περιχύνετε με τη μπεσαμέλ το ταψάκι με τα μπροκολάκια και ψήνετε στους 180ºC για 45-60 λεπτά και μέχρι να σχηματιστεί μια χρυσή κρούστα από πάνω.

03/10/19 09:57

Au gratin με μανιτάρια, μπροκολάκι, μπέικον και μπεσαμέλ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό ζεματάτε για 10 λεπτά τις φουντίτσες από τα μπροκολάκια. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε ένα σουρωτήρι. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με βρεγμένη πετσέτα και τα ψιλοκόβετε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook