21.11.2019

  • Ο δικηγόρος του Τζιωνή εξέφρασε τη διαφωνία του με τη θέση του μάρτυρα, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι ο πελάτης του δεν πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει τα θύματα, αλλά να τα τρομοκρατήσει και τα ληστέψει.

  • Ωστόσο ο συγκεκριμένος χώρος κρίθηκε στην πορεία ακατάλληλος και έτσι η συνάντηση τους θα γίνει εντός των φυλακών, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου.

  • Ο κ. Σιαμούτης είπε ακόμη ότι ο κατηγορούμενος δεν απείλησε τα θύματα και ούτε τα ρώτησε πού είναι το χρηματοκιβώτιο, κάνοντας παράλληλα λόγο για ψυχρή εκτέλεση των θυμάτων από τον κατηγορούμενο.

  • Ακολούθως ζήτησε να διαβουλευθεί με τον πελάτη του προτού ολοκληρώσει την αντεξέταση του μάρτυρα κατηγορίας, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο παραχωρώντας τη διπλανή αίθουσα του δικαστηρίου γι΄αυτό το σκοπό.

06/02/19 21:11

Αστυνομικός ανακριτής : Ο Τζιωνής πήγε για να σκοτώσει όχι για να κλέψει

Κατά την κατάθεσή του ως μάρτυρας κατηγορίας, ο κ. Σιαμούτης προέβαλε τη θέση ότι ο Λοΐζος Τζιωνής, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση, εισήλθε στην οικία των θυμάτων, στην οδό Ζαλόγγου, με σκοπό να τα σκοτώσει και όχι για να ληστέψει, παραπέμποντας σε συγκεκριμένα τεκμήρια...

rikNews ·

Αστυνομικός ανακριτής : Ο Τζιωνής πήγε για να σκοτώσει όχι για να κλέψει

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook