26.09.2020

  • Πρόσθεσε ότι το όλο ανακριτικό έργο αξιολογήθηκε εκ νέου από τους ανακριτές της υπόθεσης, με γνώμονα ότι αύριο ο 35χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για να ζητηθεί ένα 7ο διάταγμα προσωποκράτησής του.

  • Ο χθεσινός εντοπισμός της βαλίτσας με την ανθρώπινη σορό είναι μια σημαντική εξέλιξη, είπε και σημείωσε πως προτεραιότητα είναι να εξακριβωθεί η ταυτότητα μέσα από τις επιστημονικές εξετάσεις.

  • Υπέδειξε ωστόσο ότι δεν χρειάζεται να είμαστε πιο συγκεκριμένοι γι αυτήν την πληροφορία, είναι κάτι το οποίο γίνεται και εδώ μπορώ να πω ότι αρκετά γίνονται που δεν ανακοινώνονται και δεν χρειάζεται να ανακοινωθούν.

  • Ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι ο χθεσινός εντοπισμός της σορού ενισχύει περαιτέρω το υφιστάμενο μαρτυρικό υλικό και πως οτιδήποτε νέο προκύπτει και συνδέεται, ενισχύει περαιτέρω τις μαρτυρίες.

05/06/19 15:40

Αστυνομία:Συνεχίζουν εντατικά οι έρευνες στη λίμνη Μεμί

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, στο περιθώριο σύσκεψης του Αρχηγού Αστυνομίας με τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο κ. Αγγελίδης είπε πως "αν και οι έρευνες βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, συνολικά για την υπόθεση η χθεσινή εξέλιξη καθιστά το έργο ακόμα πιο...

rikNews ·

Αστυνομία:Συνεχίζουν εντατικά οι έρευνες στη λίμνη Μεμί

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook