11.07.2020

  • Πρόσθεσε ότι στη διήμερη άσκηση Έρευνας και Διάσωσης που γίνεται επί του πεδίου μετά τον σεισμό, συμμετέχουν εθελοντικές ομάδες έρευνας και διάσωσης, οι οποίες είναι αξιόλογες, καταρτισμένες επαρκώς και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

  • Όπως είπε ο κ. Φραντζής είμαστε τυχεροί που έχουμε σήμερα δίπλα μας τους Γερμανούς εμπειρογνώμονες για να καταγράψουμε όλες τις ελλείψεις που ενδεχομένως παρατηρηθούν, μέσα από αυτή την άσκηση.

  • Απώτερος σκοπός της άσκησης είναι η βελτίωση των ικανοτήτων μας για διάσωση του κοινού μετά από ένα καταστροφικό σεισμό.

  • Απαντώντας σε ερώτηση, ο Διοικητής της Πολιτικής Άμυνας είπε πως στην άσκηση συμμετέχουν περίπου 40 άτομα, πλαισιωμένα από υποστηρικτικό προσωπικό, όπως νοσηλευτές, γιατρό και πολιτικό μηχανικό.

28/09/19 15:04

Άσκηση έρευνας και διάσωσης έπειτα από σεισμό

Η άσκηση λαμβάνει χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας στη Λάρνακα. Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Φραντζής, Διοικητής της Πολιτικής Άμυνας, ανέφερε ότι «στα πλαίσια των προσπαθειών της Υπηρεσίας για αναβάθμιση των ικανοτήτων των ομάδων...

rikNews ·

Άσκηση έρευνας και διάσωσης έπειτα από σεισμό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook