08.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • ΑΚΕΛ: Με τη σιωπή των κυβερνώντων συγκαλύπτονται θεσμικά ατοπήματα Αύριο συνέρχεται η Επιτροπή Διερεύνησης Ασυμβίβαστου, η οποία καλείται να εξετάσει το πολύκροτο θέμα που ήγειρε ο Γ. Ελεγκτής για τον Υπουργό Εσωτερικών, Σ. Χάσικο.

  • Από την περασμένη εβδομάδα ερίζουν δημόσια ο υπουργός Εσωτερικών και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας.

  • “Δίχως φόβο και πάθος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγρότης, “θα δούμε κατά πόσον το γράμμα του νόμου καλύπτει ή δεν καλύπτει την περίπτωση του Υπουργού Εσωτερικών”.

  • Ένα κενό που εντοπίζεται στο νόμο είναι κατά πόσον, όταν ο Σ. Χάσικος διορίστηκε ως Υπουργός Εσωτερικών, υπήρχε το ερωτηματολόγιο που είθισται να απαντούν οι κρατικοί αξιωματούχοι.

14/03/17 11:14

Ασυμβίβαστο: Τύποι και ουσία

Από την περασμένη εβδομάδα ερίζουν δημόσια ο υπουργός Εσωτερικών και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο κατά πόσον προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου για τον κ. Χάσικο σε σχέση με την ενοικίαση από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας γραφείων στη Λευκωσία από την εταιρεία...

philenews ·

Συνέρχεται αύριο η Επιτροπή Ασυμβίβαστου

ΑΚΕΛ: Με τη σιωπή των κυβερνώντων συγκαλύπτονται θεσμικά ατοπήματα Αύριο συνέρχεται η Επιτροπή Διερεύνησης Ασυμβίβαστου, η οποία καλείται να εξετάσει το πολύκροτο θέμα που ήγειρε ο Γ. Ελεγκτής για τον Υπουργό Εσωτερικών, Σ. Χάσικο. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος...

διάλογος ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook