22.02.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Υπουργείο Παιδείας, εσκεμμένα και με ξεκάθαρες προθέσεις, (αυτό)παρουσιάζεται πως κόπτεται γι’ αυτόν τον περιβόητο εξορθολογισμό μόνο όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια καλή δικαιολογία για την προώθηση διάφορων περικοπών.

  • Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την επόμενη μέρα της συνάντησης, οι προτάσεις του Υπουργού τέθηκαν άρον-άρον προς έγκριση.

  • Στις τάξεις των εκπαιδευτικών επικρατεί η άποψη ότι είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθούν τα δυναμικά μέτρα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο.

  • Για όσους γνώριζαν καταστάσεις η ανακοίνωση αυτή δεν ήταν έκπληξη αφού ο αριθμός αυτός είχε αποφασιστεί εδώ και τρεις μήνες από το Υπουργείο Οικονομικών.

04/07/18 21:03

Ας μιλήσουμε για εξορθολογισμό στην Παιδεία…

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΡΑΣΙΔΑ* Στο προσκήνιο ξανά ο λεγόμενος εξορθολογισμός στην Παιδεία, με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός στην πρώτη συνάντηση που έκανε με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Το...

ΠαιδείαNews ·

Ας μιλήσουμε για εξορθολογισμό στην Παιδεία…

Φωτογραφία αρχείου

Σε σύγκρουση μέχρι τελικής επικράτησης οδηγούνται εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση. Όλο το παρασκήνιο

*Κυβ. Εκπρόσωπος και Υπ. Παιδείας δίνουν την Πέμπτη στο Προεδρικό αναλυτικά στοιχεία για τον εξορθολογισμό Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό, παρά τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών τα μέτρα εξορθολογισμού που είχε εξαγγείλει ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης σε συναντήσεις...

ΠαιδείαNews ·

Σε σύγκρουση μέχρι τελικής επικράτησης οδηγούνται εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση. Όλο το παρασκήνιο

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook