23.01.2019

  • Προσθέτουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία.

  • Προσθέτουμε το βοδινό κρέας ανακατεύοντας σταδιακά για να εξασφαλίσουμε την κρούστα και τα υγρά από το κρέας.

07/01/19 13:01

Αργεντινή Carbonada en Zapallo

Προσθέτουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το βοδινό κρέας ανακατεύοντας σταδιακά  για να εξασφαλίσουμε την κρούστα και τα υγρά από το κρέας.

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook