04.03.2021

  • Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, της ρωσικής διαπραγματευτικής ομάδας θα ηγούνται ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ρωσικής Κυβέρνησης Αλεξέι Οβερτσούκ και ο Ρώσος Υφυπουργός Οικονομικών Αλεξέι Σαζάνοφ.

  • Στις 12 η ώρα σήμερα, ο κ. Πετρίδης επικεφαλής ομάδας τεχνοκρατών του Υπουργείου Οικονομικών θα έχει την πρώτη του συνάντηση με την ρωσική αντιπροσωπεία.

  • Το θέμα, είχε συζητηθεί και κατά την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

  • Το ρωσικό Υπουργείο Οικονομικών, διεξήγαγε διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου σχετικά με τροποποιήσεις της σύμβασης, που αφορούν την αύξηση του παρακρατούμενου φόρου για μερίσματα και πληρωμές τόκων σε 15%.

10/08/20 13:36

Αρχίζουν στη Μόσχα οι διαπραγματεύσεις για τη Σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας Κύπρου - Ρωσίας

Με στόχο εκ μέρους της κυπριακής πλευράς την επίτευξη συμφωνίας σε σχέση με τη Σύμβαση για την αποφυγή διπλής φορολογίας με τη Ρωσία, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης θα έχει το μεσημέρι την πρώτη συνάντηση στη Μόσχα με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ρωσικής...

rikNews ·

Αρχίζουν στη Μόσχα οι διαπραγματεύσεις για τη Σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας Κύπρου - Ρωσίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook