23.08.2019

  • Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Ανδρέας Αθανασιάδης διαβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει κάτι για όσους έχουν ιδιωτική ασφάλιση.

  • Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας, από τη Μεγάλη Τετάρτη, θα μπορούν να εγγράφονται στο Μητρώο Δικαιούχων και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού για ενήλικες, όσοι πολίτες έχουν συμπληρώσει το δέκατο-πέμπτο έτος της ηλικίας τους.

  • Είπε ότι οι εταιρείες θα εξακολουθήσουν να τιμούν τα συμβόλαια με τους πελάτες τους και όταν εφαρμοστεί το ΓεΣΥ, θα εξεταστεί και η δυνατότητα να προσφερθούν επιπρόσθετα ασφαλιστικά προϊόντα.

  • Η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της Πύλης Δικαιούχων, από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gesy.org.cy

20/04/19 11:46

Αρχίζει την Τετάρτη η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο Γενικό Σύστημα Υγείας

Μιλώντας στο τρίτο, ο κύριος Παπακωνσταντίνου είπε ότι η ηλεκτρονική εγγραφή των δικαιούχων αποτελεί μια μεγάλη μεταρρύθμιση και πρόκειται για πρωτοποριακό σύστημα. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου ανέφερε ωστόσο ότι αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στο αρχικό στάδιο εγγραφής...

rikNews ·

Αρχίζει την Τετάρτη η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο Γενικό Σύστημα Υγείας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook