02.12.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην παρουσία όλων των αρχηγών κομμάτων που μετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο, άρχισε λίγο μετά τις 6:30 μμ στο Προεδρικό Μέγαρο η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

  • Στο Συμβούλιο παρευρίσκονται επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

  • Συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

  • Στο Συμβούλιο Αρχηγών θα συζητηθεί επίσης και η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας μετά και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

16/09/20 05:55

Άρχισε η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Οι αρχηγοί των κομμάτων αναμένεται να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσο για την κατάσταση με τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το διπλωματικό παρασκήνιο για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα όσο και για τις επαφές με ξένους αξιωματούχους....

rikNews ·

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Στην παρουσία όλων των αρχηγών κομμάτων που μετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο, άρχισε λίγο μετά τις 6:30 μμ στο Προεδρικό Μέγαρο η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Οι αρχηγοί των κομμάτων αναμένεται να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσο για την κατάσταση...

Reporter ·

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Reporter

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook