25.09.2020

  • Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα Δήλωσης Ζημιάς από τα γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων των επηρεαζόμενων κοινοτήτων και από τα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία.

  • Δικαιούχοι επίσης είναι οι Γεωργοί των οποίων τα τεμάχια δεν συμπεριλαμβάνονται με οποιοδήποτε τρόπο στο ΣΕΕ 2019, οι οποίοι θα πρέπει να συνοδεύουν τη Δήλωση Ζημιάς που υποβάλλουν με έντυπο Δήλωσης Καλλιέργειας, δεόντως συμπληρωμένο.

  • Το Υπουργείο Γεωργίας τονίζει ότι στις περιπτώσεις που η συγκομιδή επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, θα πρέπει να αφεθούν αντιπροσωπευτικοί μάρτυρες, αφού προηγουμένως γίνει συνεννόηση με τους λειτουργούς του οικείου Επαρχιακού Γεωργικού Γραφείου.

  • Σημειώνει πως το σχετικό έντυπο θα πρέπει να δηλώνεται το είδος καλλιέργειας, η ποικιλία του καλλιεργούμενου είδους που έχει πληγεί, καθώς και η ημερομηνία φύτευσης.

22/10/19 12:23

Άρχισε η υποβολή δηλώσεων για ζημιές από το χαλάζι

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα Δήλωσης Ζημιάς από τα γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων των επηρεαζόμενων κοινοτήτων και από τα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Επίσης, το Υπουργείο καλεί...

rikNews ·

Άρχισε η υποβολή δηλώσεων για ζημιές από το χαλάζι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook