18.11.2019

  • Οι φετινές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, φιλοξενούνται όπως κάθε χρόνο στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, στο Κηποθέατρο του Μεσαιωνικού Κάστρου, στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου και στο χώρο του παλιού Υδραγωγείου ΚΑΜΑΡΕΣ.

  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Φεστιβάλ Λάρνακας διακρίθηκε με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EFFE, για το επίπεδο ποιότητας του δίνοντας του μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

  • Το Φεστιβάλ Λάρνακας είναι ένας θεσμός ξεχωριστής εμβέλειας και μεγέθους, με ένα άνευ προηγουμένου διεθνές εκτόπισμα και αριθμό θεατών, αφού κατάφερε να δημιουργήσει τη διαφορετικότητα, για 34 χρόνια.

  • Στόχος του Φεστιβάλ Λάρνακας ήταν και είναι να αγγίξει το πλατύ κοινό μέσα από ένα ευρύ και πολυμορφικό φάσμα πολιτιστικών τομέων, έχοντας πάντοτε την ποιότητα, σαν κύριο συστατικό της διοργάνωσης.

03/07/19 17:54

Αρχισαν οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Λάρνακας 2019»

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι με την συναυλία «Η Μουσική είναι Ζωή» με τους Μαρινέλλα, Κώστα Μακεδόνα, Έλενα Παπαρίζου και Ήβη Αδάμου, άρχισαν τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Λάρνακας 2019», το οποίο διοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας.  Το...

rikNews ·

Αρχισαν οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Λάρνακας 2019»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook