26.05.2022

  • Σε σύντομο χαιρετισμό του στη συνάντηση με τη Διοίκηση και τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε μπροστά μας και θα το κερδίσουμε.

  • Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Παντελής Πολυβίου αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες και στην πολυεπίπεδη αποστολή της Υπηρεσίας η οποία εφαρμόζει την μεταναστευτική πολιτική του κράτους.

  • Ο κ. Μιχαηλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι πρόσφατες υποθέσεις με τα ελλείποντα πρόσωπα μας έχουν ταρακουνήσει, μας έχουν αφυπνίσει τα τραγικά γεγονότα που επεσυνέβησαν και κατανοούμε πλήρως τη δικαιολογημένη ανησυχία του κοινού.

  • Είπε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Υπηρεσίας και στη βάση του υφιστάμενου προσωπικού της, καταβάλλεται προσπάθεια οι μηχανισμοί της Υπηρεσίας σε όλους τους τομείς να βρίσκονται όσο το δυνατόν σε υψηλό επίπεδο.

23/08/19 00:46

Αρχηγός : Θα κάνουμε το παν για την ασφάλεια του πολίτη

Σε σύντομο χαιρετισμό του στη συνάντηση με τη Διοίκηση και τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε μπροστά μας και θα το κερδίσουμε». Ο κ. Μιχαηλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι πρόσφατες υποθέσεις με...

rikNews ·

Αρχηγός : Θα κάνουμε το παν για την ασφάλεια του πολίτη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook