06.07.2020

  • Η Εκκλησία θα συνεχίσει όσο καλύτερα μπορεί το φιλανθρωπικό της έργο παρά τα οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύθηκαν, λόγω κορωνοϊού, τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

  • Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Μακαριώτατος δήλωσε η Εκκλησία, η οποία όπως ανέφερε, δεν μόνο θρησκευτικός οργανισμός, αλλά είναι και φιλανθρωπικός και κοινωνικός, παρά τις δυσκολίες δεν θα κλείσει σε κανένα την πόρτα.

  • Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του, μετά την περιπέτεια στην υγεία του, δήλωσε ότι στις 29 Μαϊου θα συνέλθει η Ιερά Σύνοδος.

  • Τόνισε, ακόμη, ότιέγνοια της Εκκλησίας είναι να μην υπάρξει συμφόρηση στους ιερούς ναούς, κατά τη δεύτερη φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων,και να μην δημιουργηθούν προϋποθέσεις μετάδοσης του κορωνοϊούσε κανένα πιστό.

22/05/20 05:50

Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο παρά τα προβλήματα

Η Εκκλησία θα συνεχίσει όσο καλύτερα μπορεί το φιλανθρωπικό της έργο παρά τα οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύθηκαν, λόγω κορωνοϊού, τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Μακαριώτατος δήλωσε η Εκκλησία, η οποία όπως ανέφερε, δεν μόνο θρησκευτικός...

rikNews ·

Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο παρά τα προβλήματα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook