18.01.2019

  • Απόστολος Γεωργίου: Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό ΣτοIsland clubστη Λεμεσό Η έκθεση Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό βασίζεται σε ένα ζωγραφικό έργο του Απόστολου Γεωργίου, στο ιστορικό της επανάληψής του και σε μια ιστορία αποχωρισμού.

  • TheIslandClub, Αγορά Ανεξαρτησίας 34, Λεμεσός,Μέχρι τις 9 Ιουνίου Τρίτη με Σάββατο, 11:00- 18:00 Σχολιάστε Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο.

  • Όταν το 2012 ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε έναν πίνακα (Άτιτλο, 2012), αποφάσισε να τον κρατήσει, καθώς έμεινε συνεπαρμένος μπροστά στην ιδιόμορφη φυσιολογία της ακέφαλης φιγούρας που είχε μόλις ζωγραφίσει.

  • Στη συνέχεια, αποφάσισε να σπουδάσει ζωγραφική στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, απ’ όπου αποφοίτησε το 1975.

16/05/18 14:02

Απόστολος Γεωργίου: Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό

Απόστολος Γεωργίου: Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό ΣτοIsland clubστη Λεμεσό Η έκθεση Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό βασίζεται σε ένα ζωγραφικό έργο του Απόστολου Γεωργίου, στο ιστορικό της επανάληψής του και σε μια ιστορία αποχωρισμού. Όταν το 2012 ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε...

διάλογος ·

Απόστολος Γεωργίου: Ένας πίνακας για τον αποχωρισμό

διάλογος

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook