27.05.2022

  • Τίτλοι τέλους, λοιπόν, και ίσως οι πιο κατάλληλοι είναι να ξαναδούμε την τελευταία του πλήρη συναυλία με μέλη των Strangers, της μπάντας του Μερλ Χάγκαρντ, στις 30 Ιανουαρίου του 2020.

  • Ο ποιητής της μουσικής κάντρι, ο Κρις Κριστόφερσον, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, από τουρνέ, από στούντιο ηχογραφήσεων, από εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες.

  • Και ο εκπρόσωπος του Κριστόφερσον επιβεβαίωσε στο Rolling Stone την απόσυρση του Country Music Hall of Famer από δημόσιες εμφανίσεις επί σκηνής, από ηχογραφήσεις, από ηθοποιία.

  • Λίγοι ήταν οι καλλιτέχνες της εμβέλειας του Κριστόφερσον που εμφανίζονταν δημόσια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ο Κρις παρέμεινε σε ενεργό δράση έως τον Φεβρουάριο του 2020, κάνοντας σόλο τουρνέ με μέλη των Strangers.

01/02/21 16:36

Αποσύρεται από τη μουσική σκηνή ο θρύλος της κάντρι, Κρις Κριστόφερσον

Ο ποιητής της μουσικής κάντρι, ο Κρις Κριστόφερσον, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, από τουρνέ, από στούντιο ηχογραφήσεων, από εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες. Τίτλοι τέλους, λοιπόν, και ίσως οι πιο κατάλληλοι είναι να ξαναδούμε την τελευταία του πλήρη συναυλία...

rikNews ·

Αποσύρεται από τη μουσική σκηνή ο θρύλος της κάντρι, Κρις Κριστόφερσον

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook