16.12.2019

  • Οι Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Χαντ τοποθετήθηκαν επί του backstop σε νεότερη μεταξύ τους αναμέτρηση, που διοργάνωσε η εφημερίδα Sun το βράδυ της Δευτέρας.

  • Ο Συντηρητικός Σάιμον Χόαρ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής για Βόρεια Ιρλανδία στο Γουέστμινστερ, δήλωσε στο Sky News ότι η θέση των δύο υποψηφίων διαδόχων της κ. Μέι είναι ανησυχητική και θλιβερή.

  • Οι Βρυξέλλες έχουν ξεκαθαρίσει επανειλημμένως ότι η Συμφωνία Αποχώρησης που έχει συναφθεί με την Τερέζα Μέι δεν επιδέχεται διαπραγμάτευση και το backstop περιλαμβάνεται σε αυτή τη συμφωνία.

  • Το backstop προβλέπει παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ευρωπαϊκή τελωνειακή ένωση μέχρις ότου βρεθεί μια άλλη μόνιμη λύση για την αποφυγή της επιστροφής στα σκληρά σύνορα μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.

16/07/19 22:51

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Απορρίπτουν το backstop ακόμα και με αλλαγές οι Τζόνσον και Χαντ

Οι Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Χαντ τοποθετήθηκαν επί του backstop σε νεότερη μεταξύ τους αναμέτρηση, που διοργάνωσε η εφημερίδα Sun το βράδυ της Δευτέρας. «Όχι σε χρονικά όρια ή σε μονομερείς καταπακτές απόδρασης ή σε όλα αυτά τα περίτεχνα τέχνασμα, εξωραϊσμούς, κωδίκελλους...

rikNews ·

Απορρίπτουν το backstop ακόμα και με αλλαγές οι Τζόνσον και Χαντ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook