20.01.2020

  • Ο πρόεδρος του κόμματός, Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Τρίτο, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα οδηγηθούμε σε νέο αδιέξοδο στο Κυπριακό ή σε μία λύση την οποία δεν θα αποδεχθεί ο λαός.

  • Σημείωσε ότι το πλαίσιο Γκουτέρες και οι συγκλίσεις μέχρι και το Κραν Μοντανά καταγράφονται μόνο στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών του 2017, την οποία το ΔΗΚΟ θεωρεί απαράδεκτη.

  • Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κατηγόρησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη για παλινδρομήσεις, υποστηρίζοντας ότι κατά το προηγούμενο Εθνικό Συμβούλιο είχε χαρακτηρίσει το Πλαίσιο Γκουτέρες ως απαράδεκτο.

  • Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ακόμα ότι το ΔΗΚΟ απορρίπτει και την κοινή δήλωση Αναστασιάδη - Έρογλου, επισημαίνοντας ότι ήταν και ο λόγος που το κόμμα του αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση.

04/09/19 10:44

Απόρριψη όρων αναφοράς από το ΔΗΚΟ

Ο πρόεδρος του κόμματός, Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Τρίτο, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα οδηγηθούμε σε νέο αδιέξοδο στο Κυπριακό ή σε μία λύση την οποία δεν θα αποδεχθεί ο λαός. Σημείωσε ότι το πλαίσιο Γκουτέρες και οι συγκλίσεις μέχρι και το Κραν Μοντανά καταγράφονται...

rikNews ·

Απόρριψη όρων αναφοράς από το ΔΗΚΟ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook