21.11.2019

  • Ο κύριος Προδρόμου είπε ότι παρατίθενται τα επιτεύγματα, χωρίς χαρακτηρισμούς, εις απάντησιν του ερωτήματος του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ γιατί και για ποιο έργο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νιώθει περήφανος.

  • Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης έφθασε στο 4 τοις εκατό, ενώ από τα σκουπίδια του ΑΚΕΛ, η οικονομία βγήκε στην επενδυτική βαθμίδα.

  • Ο κύριος Προδρόμου αναφέρθηκε επίσης στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, τη μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση και τις βελτιωτικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη.

  • Οι μεταρρυθμίσεις, πρόσθεσε, θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της πενταετίας, και θα βοηθούσε αν το ΑΚΕΛ εγκατέλειπε τον μηδενισμό και την καταψήφιση όλων των μεταρρυθμίσεων πλήν του Γεσύ.

23/05/19 14:55

Απολογισμός της Κυβέρνησης: Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη οδήγησε τη χώρα από τη πτώχευση στην ανάπτυξη

Ο κύριος Προδρόμου είπε ότι παρατίθενται τα επιτεύγματα, χωρίς χαρακτηρισμούς, εις απάντησιν του ερωτήματος του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ γιατί και για ποιο έργο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νιώθει περήφανος. Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης έφθασε στο...

rikNews ·

Απολογισμός της Κυβέρνησης: Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη οδήγησε τη χώρα από τη πτώχευση στην ανάπτυξη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook