22.07.2019

  • Μόλις φτάσει τους 135°C, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το μέλι, επιστρέφουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 145°C.

  • Παράλληλα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα ασπράδια και τα χτυπάμε με το σύρμα.

  • Μόλις αρχίζει να γίνεται μία ελαφριά μαρέγκα, ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα με τη γλυκόζη και χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμη μέχρι να γίνει μία κολλώδης κρέμα.

  • Αφαιρούμε το ταψί από το ψυγείο και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα της καραμέλας με ένα κουτάλι πάνω από το μείγμα της γλυκόζης.

29/05/19 10:22

Απολαυστικές σπιτικές snickers

Βάζουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και ελέγχουμε με το θερμόμετρο μέχρι να φτάσει τους 135°C. Μόλις φτάσει τους 135°C, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το μέλι,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook