22.01.2021

  • Κάτι που δεν προσπάθησε καν να κάνει στην Τουρκία, αφενός, όπως σημειώνει ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών, διότι το καθεστώς της Αγκυρας δεν θα του το επέτρεπε και αφετέρου διότι η Ελλάδα έχει παράδοση σε εφιάλτες.

  • Σύμφωνα με απόσπασμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα news εικοσι-τέσσερα, στις δύο διασκέψεις εκδηλώθηκε ένα ειδικό πρόβλημα.

  • Προσθέτει ότι στην πορεία έκανε πρωτοφανή πράγματα, όπως ότι διασυνδέθηκε με δημοσιογράφους στην Κύπρο και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση στις δυο κυβερνήσεις.

  • Σε αυτό περιλαμβάνονται και αδημοσίευτες επιστολές του Νίκου Κοτζιά προς τον κύριο Αϊντα, και επιστολή του προς τον Αντονιο Γκουτέρες πριν τη Διάσκεψη στο Κραν Μοντάνα, η οποία τελικά δεν εστάλη.

19/07/18 19:30

Αποκαλυπτικός στο βιβλίο του ο Κοτζιάς

Σύμφωνα με απόσπασμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα news εικοσι-τέσσερα, στις δύο διασκέψεις εκδηλώθηκε ένα ειδικό πρόβλημα. Σε αντίθεση, αναφέρει, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, ο προσωπικός απεσταλμένος του Εσπεν Μπαρθ Αιντα, που είχε “ξεμείνει”, κατά την έκφραση...

rikNews ·

Αποκαλυπτικός στο βιβλίο του ο Κοτζιάς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook