20.10.2019

  • Αναμένουμε, σημείωσε, να δούμε αύριο Παρασκευή, την αναβάθμιση για την οποία ειδοποιηθήκαμε από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ότι θα γίνει.

  • Για θέματα συνταγογράφησης, συνέχισε, θα ενημερώνεται η εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Συμβουλευτική Επιτροπή Φαρμάκων για να μεταφέρει εκεί θέματα που χρήζουν επίλυσης.

  • Ομως, πρόσθεσε, η απόφαση μας ήταν ότι πρέπει άμεσα να διευθετήσουμε μια συνάντηση με τους προγραμματιστές μας και την εταιρεία που έκαμε το σύστημα του ΟΑΥ για να επιλυθούν συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία έχουν εντοπιστεί.

  • Θα προτείνουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας για να ενημερώνονται αμέσως για φάρμακα που είναι έλλειψη για να συνταγογραφείται το αντίστοιχο γιατί υπάρχουν ανταλλάξιμα σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

13/06/19 14:42

Αποφάσεις Συμβουλίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για ομαλοποίηση του ΓεΣΥ

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου Ελένη Πιέρα, ανέφερε ότι οι κάποιες από τις διαπιστώσεις του Συμβουλίου είναι ότι «εξακολουθούν να υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα στο σύστημα πληροφορικής του ΓεΣΥ και αυτό δυσκολεύει την καθημερινότητα...

rikNews ·

Αποφάσεις Συμβουλίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για ομαλοποίηση του ΓεΣΥ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook