24.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην σημερινή κυβερνητική ενημέρωση στο Βερολίνο συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της διεθνούς διάσκεψης για τη Λιβύη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στη γερμανική πρωτεύουσα.

  • Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι σε αυτήν κατέληξαν οι ηγέτες των 12 χωρών και οι επικεφαλής των τεσσάρων Διεθνών Οργανισμών, ο οποίοι πήραν μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, εν τη απουσία, ουσιαστικά των αντιμαχόμενων πλευρών.

  • Ο επικεφαλής της Κυβέρνησης της Λιβύης, Φαγιέζ αλ Σάρατζ και ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, ήταν στο Βερολίνο, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο χώρο.

  • Περίπου δύο χιλιάδες τετρακόσιοι Σύροι μαχητές υποστηριζόμενοι από την Τουρκία βρίσκονται πλέον στο έδαφος της Λιβύης ενώ εκπαιδεύονται κι άλλοι ενόψει της αποστολής τους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

20/01/20 08:34

Αποφάσεις για τη Λιβύη στη διάσκεψη του Βερολίνου

Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι σε αυτήν κατέληξαν οι ηγέτες των 12 χωρών και οι επικεφαλής των τεσσάρων Διεθνών Οργανισμών, ο οποίοι πήραν μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, εν τη απουσία, ουσιαστικά των αντιμαχόμενων πλευρών. Ο επικεφαλής της Κυβέρνησης της Λιβύης, Φαγιέζ...

rikNews ·

Αποφάσεις για τη Λιβύη στη διάσκεψη του Βερολίνου

rikNews

Εξηγήσεις γερμανικής κυβέρνησης γιατί δεν προσκλήθηκε η Ελλάδα στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Στην σημερινή κυβερνητική ενημέρωση στο Βερολίνο συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της διεθνούς διάσκεψης για τη Λιβύη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στη γερμανική πρωτεύουσα.

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook